Милиция общественной безопасности как орган взаимодействия со следователем - Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2006. – Спец. вип. № 1. – С. 320-324, 2006)
В статье рассматривается вопрос взаимодействия милиции общественной безопасности как орган дознания со следователем. Очерчен круг проблем законодательного определения данного вопроса.

The author of the article has studied the issue of interaction of the public security police as an interrogation agency with an investigator. A range of problems of the legal definition of this issue has been outlined.

У статті розглядається питання взаємодії міліції громадської безпеки як органу дізнання зі слідчим. Окреслено коло проблем законодавчого визначення цього питання.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; милиция общественной безопасности; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; міліція суспільної безпеки; міліція; милиция; militia; органи дізнання; слідчий; взаємодія; органы дознания; взаимодействие; следователь; investigator