Тренування поліцейських з використанням симуляційних інформаційних технологій - Гупалюк, Я. Р.; Hupaliuk, Ya. R.; Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A. (Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів сектору безпеки і оборони України: матеріали наук.-практ. конф. (м. Львів, 22 груд. 2023 р.). – Львів : ЛьвДУВС, 2024. – С. 49-50, 2023)
Наголошено, що з використанням симуляційних інформаційних технологій, поліцейські мають можливість ефективно навчатися та тренуватися в умовах, які відтворюють реальні ситуації, але при цьому не створюють реальних загроз для їхнього життя та здоров'я. Ця ініціатива сприяє покращенню рівня професійної підготовки поліцейських та забезпечує їхню готовність до різних викликів, з якими вони можуть стикнутися в сучасному світі.

It was emphasized that with the use of simulation information technologies, police officers have the opportunity to effectively learn and train in conditions that reproduce real situations, but at the same time do not create real threats to their lives and health. This initiative helps improve the level of professional training of police officers and ensures their readiness for the various challenges they may face in today's world.

Отмечено, что с использованием симуляционных информационных технологий, полицейские имеют возможность эффективно учиться и тренироваться в условиях, воспроизводящих реальные ситуации, но при этом не создают реальных угроз их жизни и здоровью. Эта инициатива способствует улучшению уровня профессиональной подготовки полицейских и обеспечивает их готовность к разным вызовам, с которыми они могут столкнуться в современном мире.
Keywords: симуляційні інформаційні технології; simulation information technologies; симуляционные информационные технологии; тренування поліцейських; police training; тренировка полицейских; тренажери; simulators; тренажеры