Актуальні проблеми викладання криміналістики та кримінального процесу в умовах пандемії - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 19-20, 2021)
Розкриті проблеми дистанційного навчання криміналістики та кримінального процесу в умовах пандемії.

Problems of distance learning of criminology and criminal procedure in a pandemic are revealed.

Раскрыты проблемы дистанционного обучения криминалистике и уголовному процессу в условиях пандемии.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; пандемія; викладання в умовах пандемії; COVID-19; пандемия; преподавание в условиях пандемии; teaching in a pandemic; pandemic; дистанційне навчання; дистанционное обучение; distance learning