Співвідношення норм трудового права та адміністративного права в правовому регулюванні окремих аспектів проходження служби поліцейськими - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2015. - Вип. 34-2. - С. 153-157, 2015)
У статті, на основі аналізу норм чинного законодавства України, визначено як співвідносяться норми трудового та адміністративного права в правовому регулюванні окремих аспектів проходження служби поліцейськими. Наголошено, що на сьогодні існує нагальна проблема вироблення нового законодавства, яке б здійснювало правову регламентацію даної сфери суспільних відносин із подальшим визнанням низки застарілих нормативно-правових актів такими, що втратили чинність.

The article, based on the analysis of the norms of the current legislation of Ukraine, defines how the norms of labor and administrative law are correlated in the legal regulation of certain aspects of the police service. It is stressed that today there is an urgent problem of elaboration of new legislation that would implement the legal regulation of this sphere of public relations with the further recognition of a number of outdated normative legal acts that have become invalid.

В статье на основе анализа норм действующего законодательства Украины, определено как соотносятся нормы трудового и административного права в правовом регулировании отдельных аспектов прохождения службы полицейскими. Отмечено, что на сегодняшний день существует насущная проблема выработки нового законодательства, которое бы осуществляло правовую регламентацию данной сферы общественных отношений с последующим признанием ряда устаревших нормативно-правовых актов такими, что утратили силу.
Correlation of the norms of labor and administrative law in the legal regulation of certain aspects of police service
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; співвідношення; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; правове регулювання; проходження служби; поліцейські; соотношение; трудовое право; административное право; правовое регулирование; прохождения службы; полицейские; labor law; relationship; administrative law; legal regulation; service; police