Особливості провадження судово-товарознавчих експертиз у суді - Снігерьов, О. П.; Sniherov, O. P.; Петрова, І. А.; Petrova, I. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 102-114, 2011)
Визначено загальні підходи щодо провадження судово-товарознавчих експертиз у цивільному та кримінальному судочинстві, які дозволять отримати якісніші висновки експертів-товарознавців та підвищити їх доказову базу. The general approaches of providing the judicial-merchandizing expertises in civil and criminal legal proceedings are defined that will allow to obtain more qualitative conclusions of the experts-commodities and will increase the evidence base. Определены общие подходы производства судебно-товароведческих экспертиз в гражданском и уголовном судопроизводстве, которые позволят получить более качественные заключения экспертов-товароведов и повысят их доказательную базу.
Features of the production of forensic science examinations in court
Особенности производства судебно-товароведческих экспертиз в суде
Снігерьов, О. П. Особливості провадження судово-товарознавчих експертиз у суді / О. П. Снегірьов, Петрова, І. А. // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 102-114.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судово-товарознавча експертиза; судебно-товароведческая экспертиза; judicial-merchandising expertises; цивільне судочинство; гражданское судопроизводство; civil legal proceedings; кримінальне судочинство; уголовное судопроизводство; criminal proceedings