Теоретичні та прикладні проблемні питання щодо оціночних понять у чинному КПК України та шляхи їх удосконалення - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Проблеми теорії та практики кримінального провадження : матеріали кругл. столу (м. Харків, 17 черв. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 79-83, 2021)
Проаналізовано теоретичні та прикладні проблемні питання щодо оціночних понять у чинному Кримінальному процесуальному кодексі України та шляхи їх удосконалення.

Theoretical and applied problem questions concerning estimation are analyzed concepts in the current Criminal Procedure Code of Ukraine and ways to improve them.

Проанализированы теоретические и прикладные проблемные вопросы оценочных понятий в действующем Уголовном процессуальном кодексе Украины и пути их совершенствования.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальний процесуальний кодекс України; оціночні поняття; шляхи удосконалення; Уголовный процессуальный кодекс Украины; оценочные понятия; пути совершенствования; Criminal Procedure Code of Ukraine; evaluative concepts; ways to improve