Визначення принципу законності діяльності міліції - Піскунов, Ю. В.; Piskunov, Yu. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 31-36, 2007)
Розкрито зміст принципу законності діяльності міліції та з’ясовано, що являє собою саме поняття «законність», його природу та сутність. Раскрыто содержание принципа законности деятельности милиции и выяснено, что представляет собой само понятие «законность», его природу и сущность. The content of the principle of the legality of the police’s activity is revealed and it is clarified what the concept of “legality” itself is, its nature and essence.
Піскунов, Ю. В. Визначення принципу законності діяльності міліції / Ю. В. Піскунов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 31-36
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принцип законності; принцип законности; principle of legality; міліція; милиция; діяльність міліції; деятельность милиции; законність; законность; legality