Щодо процесуального порядку проведення обшуку особи - Аладочкін, Д. П.; Aladochkin, D. P. (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 39-42, 2019)
Розкрито сутність здійснення процесуального порядку провадження слідчих (розшукових) дій, а саме проведення обшуку особи.

The essence of the procedural order of investigative (search) actions, namely the search of a person, is revealed.

Раскрыта сущность осуществления процессуального порядка производства следственных (розыскных) действий, а именно проведение обыска личности.
Аладочкін, Д. П. Щодо процесуального порядку проведення обшуку особи / Дмитро Петрович Аладочкін // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 39-42.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; обшук особи; обыск личности; search of the person; процесуальний порядок; процесуальный порядок; procedural order