Профілактика буллінгу в навчальних закладах - Тюріна, В. О.; Tyurina, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2308-1977 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 265-268, 2021)
Розглянуто буллінг як соціальне явище, визначено особливості буллінгу, схарактеризовано ролі учасників буллінгу, розкрито способи профілактики буллінгу у навчальних закладах.

Bullying is considered as a social phenomenon, the peculiarities of bullying are determined, the roles of bullying participants are characterized, the ways of bullying prevention in educational institutions are revealed.

Рассмотрен буллинг как социальное явление, определены особенности буллинга, охарактеризованы роли участников буллинга, раскрыто способы профилактики буллинга в учебных заведениях.
Тюріна, В. О. Профілактика буллінгу в навчальних закладах / Валентина Олександрівна Тюріна // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 квіт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 265-268.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Психологія. Рsychology. Психология; буллінг; буллинг; bullying; психологічне насильство; психологическое насилие; psychological violence; цькування; травля; baiting