Схильність до булінгу у школярів - Єрмакова, В. П.; Yermakova, V. P.; Шиліна, А. А.; Shylina, A. A.; Шиліна Алла Андріївна (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 40 - 42, 2020)
Наведено результати дослідження схильності до булінгу у старшокласників. Показано, що учні з високою схильністю до булінгу більше демонструють високий рівень агресивності, тривожності та соціальної ізоляції. Представлены результаты исследования склонности к буллингу у старшеклассников. Показано, что ученики с высокой склонностью к буллингу в большей мере демонстрируют высокий уровень агрессивности, тревожности и социальной изоляции. The results of a study of the tendency to bullying in high school students. It is shown that students with a high propensity to bullying, to a greater extent demonstrate a high level of aggressiveness, anxiety and social isolation.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; булінг; ризик булінгу; школярі; буллинг; риск буллинга; школьники; bullying; bullying risk; pupils