Проблемні питання підготовки працівників Національної поліції у ВНЗ МВС України - Козлов, С. М.; Kozlov, S. M.; Пугач, В. О.; Puhach, V. O.; Стрельніков, О. В.; Strelnikov, O. V. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів. – Харків : ХНУВС, 2017. – C. 190-194, 2017)
Розглядаються питання оптимізації нормативної бази, що регулює діяльність відомчих вищих навчальних закладів; компетентністного підходу до розробки організаційно- методичного забезпечення процесу підготовки працівників поліції з урахуванням кваліфікаційних вимог до посад.

This paper deals with optimization of the normative framework regulating the activity of higher educational establishments; the competence approach to the development of organizational and methodical support of process of training of police personnel taking into account qualification requirements for positions.

Рассматриваются вопросы оптимизации нормативной базы, регулирующей деятельность ведомственных высших учебных заведений; компетентностного подхода к разработке организационно-методического обеспечения процесса подготовки работников полиции с учетом квалификационных требований к должностям.
Проблемные вопросы подготовки сотрудников Национальной полиции в ВУЗах МВД Украины
Problematic issues of training national police officers in the Universities of MIA of Ukraine
Козлов, С. М. Проблемні питання підготовки працівників Національної поліції у ВНЗ МВС України / С. М. Козлов, В. О. Пугач, О. В. Стрельніков // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів [конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.)] / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 190-194.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; оптимізація; підготовка кадрів; організаційно-методичне забезпечення; подготовка кадров; training; организационно-методическое обеспечение; rganizational and methodological support; organizational and methodological support