Віртуальна спільнота як домінантна складова інформаційного суспільства - Клімушин, П. С.; Машкаров, Ю. Г. (Теорія та практика державного управління. - 2014. - Вип. 2 (45). - С. 16–23, 2014)
Визначено механізми реалізації соціально-політичних дій у віртуальній спільноті, надано критерії оцінки віртуального капіталу та віртуальні нерівності у віртуальному просторі. Запропоновано механізми та заходи ефективного використання віртуальних спільнот у системі публічного управління для підвищення рівня довіри громадян до влади. The mechanisms for realization of social and political actions in the virtual community have been determined; criteria for evaluation of virtual capital and inequality in virtual cyberspace have been given. The mechanisms and measures of effective use of virtual communities in the public administration system have been suggested to raise the level of public trust in the government.
Virtual Community as Dominant Component of Information Society
Машкаров Ю. Г. Віртуальна спільнота як домінантна складова інформаційного суспільства / Машкаров Ю. Г., Клімушин П. С. // Теорія та практика державного управління. - 2014. - Вип. 2 (45). - С. 16–23.
Keywords: віртуальна спільнота; віртуальна комунікація; віртуальний капітал; віртуальна нерівність; комунікативний капітал; virtual community; virtual communication; virtual capital; virtual inequality; communicative capital