Сутність загроз піпдриємницької діяльності - Фурса, В.А. (м. Харків. - ХНУБА. - 2016. - С. 123-126, 2016)
Правовий та економічний захист дрібного та середнього бізнесу неможливий без визначення сутності та ознак загроз економічній безпеці підприємництва. Загрози економічній безпеці підприємництва – це потенційні або реальні дії фізичних або юридичних осіб, які порушують стан суб’єкта господарської діяльності та здатні привести до її припинення чи до значних втрат (у тому числі економічних). Legal and economic protection of small and medium businesses is impossible without determining the nature and signs of threats to the economic security of entrepreneurship. Threats to the economic security of entrepreneurship are potential or real actions of individuals or legal entities that violate the condition of a business entity and can lead to its termination or to significant losses (including economic). Правовая и экономическая защита мелкого и среднего бизнеса невозможна без определения сущности и признаков угроз экономической безопасности предпринимательства. Угрозы экономической безопасности предпринимательства - это потенциальные или реальные действия физических или юридических лиц, нарушающих состояние субъекта хозяйственной деятельности и способны привести к ее прекращению или к значительным потерям (в том числе экономических).
Фурса В.А. Сутність загроз підприємницької діяльності//Пріоритети розвитку національної економіки в контексті євроінтеграції та глобальних викликів: збірник матеріалів VIII Міжнародної науково-практичної конференції. – Частина III. – Харків: ХНУБА, 2016. – С. 123-126
Keywords: підприємництво; економічна зацікавленість; економічний захист; матеріальні цінності; загроза; предпринимательство; экономическая заинтересованность; экономическая защита; материальные ценности; угроза