Об’єктивна та суб’єктивна сторона шахрайства - Ємельянов, М. В.; Yemelianov, M. V. (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 184-189, 2012)
Розглянуто питання щодо визначення об’єктивної та суб’єктивної сторони шахрайства, як конкретного акту вольової поведінки суб’єкта злочину в їх взаємозв’язку та взаємообумовленості.

The questions of issues determining characteristics of the object and the subject of the crime of fraud Considered. The overall concept of the object of the crime is analyzed.

Рассмотрены вопросы об установлении объективной и субъективной стороны мошенничества как конкретного акта волевого поведения субъекта преступления в их взаимосвязи и взаимообусловленности.
The Objective and Subjective Side of Swindle
Объективная и субъективная сторона мошенничества
Ємельянов, М. В. Об’єктивна та суб’єктивна сторона шахрайства [Електронний ресурс] /М. В. Ємельянов // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 184-189. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12emvccs.pdf.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб'єктивна сторона злочину; об'єктивна сторона злочину; шахрайство; обман; субъективная сторона преступления; объективная сторона преступления; мошенничество; objective side of the crime; subjective side of the crime; dishonesty; fraud