До проблеми визначення поняття та структури механізму правового регулювання захисту трудових прав громадян, які працюють дистанційно - Соіч, О. В.; Soich, O. V. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1(16), т. 5, ч. 1. - С. 40-43, 2017)
Проаналізовано зміст терміну механізм правового регулювання, на основі чого запропоновано авторське визначення поняття механізму правового регулювання захисту трудових прав громадян, які працюють дистанційно. Наведено базові підходи до класифікації структурних елементів механізму правового регулювання. Сформульовано власну класифікацію щодо структури механізму правового регулювання захисту трудових прав громадян, які працюють дистанційно.

The article, based on the analysis of scientific views of scientists, analyzes the content of the concept of the mechanism of legal regulation, on the basis of which the author's definition of the concept of the mechanism of legal regulation of protection of labor rights of citizens working remotely is proposed. The basic approaches to the classification of structural elements of the mechanism of legal regulation are given. The own classification concerning structure of the mechanism of legal regulation of protection of labor rights of the citizens working remotely is formulated.

Проанализировано содержание понятия механизма правового регулирования, на основе чего предложено авторское определение механизма правового регулирования защиты трудовых прав граждан, работающих дистанционно. Приведены базовые подходы к классификации структурных элементов механизма правового регулирования. Сформулирована собственная классификация элементов структуры механизма правового регулирования защиты трудовых прав граждан, работающих дистанционно.
To the problem of defining the concept and structure of the mechanism of legal regulation of protection of labor rights of citizens who work remotely
К проблеме определения понятия и структуры механизма правового регулирования защиты трудовых прав граждан, работающих дистанционно
Keywords: механізм правового регулювання; mechanism of legal regulation; механизм правового регулирования; захист трудових прав; protection of labor rights; защита трудовых прав; працівник; employee; работник; дистанційна робота; remote work; дистанционная работа