Розвиток кінологічної служби в аспекті забезпечення собак, строк служби яких закінчився - Авдєєв, В. О.; Avdieiev, V. O.; Колотік, А. С.; Kolotik, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1289-7172 (Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 81-83, 2018)
Наголошено, що використання службових собак кінологічними службами є одним із аспектів який підвищує ефективність діяльності поліції та інших державних органів та формувань. Розглянуто проблему забезпечення собак, строк служби яких закінчився.

It was emphasized that the use of service dogs by canine services is one of the aspects that increases the effectiveness of the police and other state bodies and formations. Considered the problem of providing for dogs whose term of service has ended.

Отмечено, что использование служебных собак кинологическими службами является одним из аспектов, который повышает эффективность деятельности полиции и других государственных органов и формирований. Рассмотрена проблема обеспечения собак, срок службы которых истек.
Авдєєв, В. О. Розвиток кінологічної служби в аспекті забезпечення собак, строк служби яких закінчився / Василь Олександрович Авдєєв, Анатолій Сергійович Колотік // Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 81-83.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; кінологічна служба; cynological service; кинологическая служба; службові собаки; service dogs; служебные собаки