Секція поліцейських собак у Новій Зеландії: досвід щодо становлення та функціонування - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2904-0466 (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 45-47, 2021)
Розглянуто досвід розвитку Секції поліцейських собак у Новій Зеландії, який може бути показовим для становлення підрозділів службових собак поліції будь-якої країни світу. The experience of development of the Police Dogs Section in New Zealand is considered, which can be indicative for the formation of police service units of any country in the world. Рассмотрен опыт развития Секции полицейских собак в Новой Зеландии, который может быть показательным для становления подразделений служебных собак полиции любой страны мира.
Іванцов, В. О. Секція поліцейських собак у Новій Зеландії: досвід щодо становлення та функціонування / Володимир Олександрович Іванцов // Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 45-47.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Нова Зеландія; Новая Зеландия; New Zealand; Секція поліцейських собак; Секция полицейских собак; Police dogs section; службові собаки; служебные собаки; service dogs; собаки-детектори; собаки-детекторы; detective dogs; патрульні собаки; патрульные собаки; patrol dogs; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; поліція; полиция; police