Цивільне право України. У двох частинах: частина 1: навчальний посібник - Апанасюк, М. П.; Apanasyuk, M. P.; Батожська, О. В.; Batozhska, O. V.; Бондар, О. Г.; Bondar, O. H.; Бичківський, О. О.; Bychkivskyi, O. O.; Вакулович, Е. В.; Vakulovych, E. V.; Завгородня, І. М.; Zavhorodnia, I. M.; et al. (Запоріжжя, 2016. – 284 с., 2016)
Навчальний посібник розроблено колективом кафедри цивільного права та процесу Харківського національного університету внутрішніх справ та кафедри цивільного права Запорізького національного університету. Посібник буде корисним студентам, викладачам, науковцям і всім, хто цікавиться проблемами цивільного права.

The textbook was developed by the staff of the Department of Civil Law and Procedure of Kharkiv National University of Internal Affairs and the Department of Civil Law of Zaporizhia National University. The guide will be useful for students, teachers, scholars and anyone interested in civil law issues.

Учебное пособие разработано коллективом кафедры гражданского права и процесса Харьковского национального университета внутренних дел и кафедры гражданского права Запорожского национального университета. Пособие будет полезно студентам, преподавателям, научным работникам и всем, кто интересуется проблемами гражданского права.
навчальний посібник
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Україна. Ukraine. Украина; цивільне право як галузь знань; приватне право; цивільне законодавство; джерела цивільного права; цивільні правовідносини; юридичні факти; здійснення цивільних прав та виконання обов’язків; цивільні права; фізична особа; опіка та піклування; піклування; юридичні особи; об’єкти цивільних прав; правочин; представництво; строки; позовна давність; особисті немайнові права фізичної особи; речове право; право власності; право спільної власності; захист права власності; речові права на чуже майно; право інтелектуальної власності; авторське право і суміжні права; право промислової власності; авторське право; гражданское право; civil law; физическое лицо; individual; transactions; сделка; представительство; agency; things right; вещное право; авторское право; copyright