Місце Державної прикордонної служби України в системі органів забезпечення публічної безпеки України - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лют. 2020 р.) . – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2020. – С. 130-131, 2020)
Визначається місце державної прикордонної служби України в системі органів забезпечення публічної безпеки України.

The place of the state border service of Ukraine in the system of public security bodies of Ukraine is determined.

Определяется место государственной пограничной службы Украины в системе органов обеспечения общественной безопасности Украины.
Панова, О. О. Місце Державної прикордонної служби України в системі органів забезпечення публічної безпеки України / О. О. Панова// 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лют. 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2020. – С. 130-131.
Keywords: публічна безпека; публичная безопасность; public safety; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Державна прикордонна служба України; Государственная пограничная служба Украины; State Border Guard Service of Ukraine