Зміст принципу гласності цивільного судочинства: процесуальний аспект - Кройтор, В. А.; Kroitor, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1849-5721 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 354-360., 2004)
Розкрито зміст принципу гласності цивільного судочинства, а саме процесуальний аспект. Раскрыто содержание принципа гласности гражданского судопроизводства, а именно процессуальный аспект. The content of the principle of publicity of civil justice, namely the procedural aspect, is revealed.
Кройтор, В. А. Зміст принципу гласності цивільного судочинства: процесуальний аспект / В. А. Кройтор // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 354-360.
Keywords: Цивільне право. Цивільно-процесуальне право. Civil Law. Civil and Procedure Law. Гражданское право. Гражданско-процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принцип гласності; цивільне судочинство; принцип гласности; гражданское судопроизводство; civil proceedings; principle of publicity