Особливості процесу саморегуляції поведінки майбутніх правоохоронців - Кислинська, Д. М.; Kyslynska, D. M. (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Психологічні науки. - 2016. - Вип. 3, т. 2. - С. 121-124, 2016)
Проаналізовано особливості процесу саморегуляції поведінки майбутніх правоохоронців. Розглянуто рівень сформованості індивідуальної системи саморегуляції довільної автивності та загальний рівень саморегуляції поведінки майбутніх правоохоронців у процесі фахової підготовки.

The peculiarities of the process of self-regulation of the behavior of future law enforcement officers are analyzed. The level of formation of the individual system of self-regulation of voluntary activity and the general level of self-regulation of the behavior of future law enforcement officers in the process of professional training are considered.

Проанализированы особенности процесса саморегуляции поведения будущих правоохранителей. Рассмотрены уровень сформированности индивидуальной системы саморегуляции произвольной активности и общий уровень саморегуляции поведения будущих правоохранителей в процессе профессиональной подготовки.
Keywords: ціннісні орієнтації; value orientations; ценностные ориентации; саморегуляція поведінки; self-regulation of behavior; саморегуляция поведения; фахова підготовка; professional training; профессиональная подготовка; майбутні правоохоронці; future law enforcement officers; будущие правоохранители