Особливості судово-експертного дослідження ідентифікаційних номерів транспортних засобів за допомогою вихрострумових пристроїв - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 153-155., 2019)
Стаття присвячена найбільш поширеній експертизі при розслідуванні злочинів, передбачених ст. 290 КК України, - експертизі з ідентифікації номерів транспортного засобу. Зокрема з використанням вихрострумового методу, що має неруйнуючий характер, та спрямований на максимальне збереження об’єктів дослідження.

The article is devoted to the most common expertise in the investigation of crimes provided for by Art. 290 of the Criminal Code of Ukraine, - examination on the identification of vehicle numbers. In particular, using the eddy current method, which is non-destructive and aimed at maximum preservation of the research objects.

Статья посвящена наиболее распространенной экспертизе при расследовании преступлений, предусмотренных ст. 290 УК Украины - экспертизе по идентификации номеров транспортного средства. В частности, с использованием вихревоточного метода, имеющего неразрушающий характер, и направленный на максимальное сохранение объектов исследования.
Світличний, В. А. Особливості судово-експертного дослідження ідентифікаційних номерів транспортних засобів за допомогою вихрострумових пристроїв / Віталій Анатолійович Світличний // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 153-155.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; ідентифікація номерів транспортного засобу; vehicle number identification; идентификация номеров транспортного средства; вихрострумовий метод; eddy current method; вихревоточный метод; судова експертиза; forensic examination; судебная экспертиза; вихрострумові дефектоскопи; eddy current flaw detectors; вихревоточные дефектоскопы