Сутність принципів адміністративної діяльності поліції - Шека, Ю. Ю.; Sheka, Yu. Yu. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 594-597, 2023)
Підкреслено, що в умовах складного сьогодення Національна поліція України для підвищення ефективності та результативності своєї діяльності повинна постійно будувати свою діяльність на основі тих демократичних цінностей та керівних принципів, які покладені в основу її діяльності.

It is emphasized that in difficult conditions today, the National Police of Ukraine, in order to increase the efficiency and effectiveness of its activities, must constantly build its activities on the basis of those democratic values ​​and guiding principles that are the basis of its activities.

Подчеркнуто, что в нынешних сложных условиях, Национальная полиция Украины для повышения эффективности и результативности своей деятельности должна постоянно строить свою деятельность на основе тех демократических ценностей и руководящих принципов, которые положены в основу ее деятельности.
Keywords: Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; адміністративна діяльність; administrative activity; административная деятельность; принципи; principles; принципы