Завдання та функції внутрівідомчої координації правоохоронної діяльності органів внутрішніх справ України - Собко, Ю. В.; Sobko, Yu. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8854-8537 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 939–944, 2011)
Формулюється поняття завдань та функцій внутрівідомчої координації правоохоронної діяльності ОВС, визначається їх перелік.

The concept of tasks and functions of interdepartmental co-ordination of law-enforcement activity of organs of internal affairs is formulated, their list is determined.

Формулируется понятие задач и функций внутриведомственной координации правоохранительной деятельности ОВД, определяется их перечень.
Problem and Functions of Interdepartmental Coordination of Law- Enforcement Activity of Law-Enforcement Bodies of Ukraine
Задачи и функции внутриведомственной координации правоохранительной деятельности органов внутренних дел Украины
Собко, Ю. В. Завдання та функції внутрівідомчої координації правоохоронної діяльності органів внутрішніх справ України [Електронний ресурс] / Ю. В. Собко // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 939–944. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-1/11cjvvcu.pdf.
Собко Ю. В. "Завдання та функції внутрівідомчої координації правоохоронної діяльності органів внутрішніх справ України." Форум права 1 (2011): 939-944.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; координація; правоохоронна діяльність; координация; правоохранительная деятельность; coordination; law enforcement activity