Комунікативна компетентність як складова професіоналізму майбутніх поліцейських - Шломін, О. Ю.; Shlomin, O. Yu.; Олександр Шломін (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 230-232, 2017)
Розглянуто зміст комунікативної компетентності поліцейського, що являє собою сукупність надбаних знань, умінь та навичок, тобто компетенцій, за допомогою яких він може ефективно взаємодіяти й спілкуватися у професійних ситуаціях.

The content of the communicative competence of a policeman, which is considered a set of acquired knowledge, abilities and skills, i.e. competencies with the help of which he can interact and communicate effectively in professional situations.

Рассмотрено содержание коммуникативной компетентности полицейского, представляющего собой совокупность приобретенных знаний, умений и навыков, то есть компетенций, с помощью которых он может эффективно взаимодействовать и общаться в профессиональных ситуациях.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; комунікативна компетентність; communicative competence; коммуникативная компетентность; поліцейський; police officer; полицейский; комунікація; communication; коммуникация