Аналіз впливу воєнного стану на фізичну та психологічну підготовку поліцейських - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; Зінченко, Д. А.; Zinchenko, D. A.; Сергій Шатрава; Данііл Зінченко (Сучасні проблеми фізичної підготовки в силових структурах України: зб. тез доп. ІІ наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 берез. 2024 р.) / Нац. акад. Нац. гвардії України, Каф. фіз. підготовки та спорту. - Харків: Вид-во НАНГУ, 2024. - С. 134-136, 2024)
Вплив воєнного стану на фізичну та психологічну підготовку поліцейських є важливим аспектом сучасної безпеки та правопорядку. Ця дослідна робота ставить за мету проаналізувати, як воєнний стан впливає на тренувальні програми поліцейських, їх фізичну кондицію та психологічну стійкість. Шляхом опитувань, спостережень та аналізу статистичних даних будуть виявлені основні чинники, які впливають на ефективність підготовки поліцейських під час воєнного стану.

The impact of martial law on the physical and psychological preparedness of police officers is a crucial aspect of contemporary security and law enforcement. This research aims to analyze how martial law affects the training programs of police officers, their physical fitness, and psychological resilience. Through surveys, observations, and analysis of statistical data, the main factors influencing the effectiveness of police training during martial law will be identified.
Keywords: Україна; Ukraine; фізична підготовка; воєнний стан; поліцейські; психологічна підготовка; безпека; правопорядок; Національна поліція України; martial law; National Police of Ukraine; police officers; physical training; psychological training; security; law enforcement