Концептуальний дисонанс ст. 1 ЦК України : деякі проблеми розходження доктринальних установок з легальними - Шишка, О. Р.; Shyshka, O. R.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1396-0508 (Методологія цивільного (приватного) права України в умовах європеїзації (Матвєєвські цивілістичні читання). Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Київ, 27 жовтня 2017 р. – Київ : ТОВ «Білоцерківдрук», 2018. – С. 199-206, 2018)
В тезах доповіді досліджується проблема розходження доктринальних установок з легальними в ст. 1 ЦК України. The thesis of the report investigates the problem of the difference between doctrinal installations with legal ones in Art. 1 of the Civil Code of Ukraine. В тезисах доклада исследуется проблема различия доктринальных установок с легальными в ст. 1 ГК Украины.
Шишка О. Р. Концептуальний дисонанс ст. 1 ЦК України : деякі проблеми розходження доктринальних установок з легальними / О.Р. Шишка // Методологія цивільного (приватного) права України в умовах європеїзації (Матвєєвські цивілістичні читання). Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Київ, 27 жовтня 2017 р. – К. : ТОВ «Білоцерківдрук», 2018. – С. 199-206.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; предмет цивільного права; предмет гражданского права; subject of civil law