Зміст, особливості та елементи часу відпочинку поліцейських - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.).- Харків : ХНУВС, 2020. - С. 43-46, 2020)
Тези доповіді присвячені дослідженню правового регулювання часу відпочинку поліцейських в України.

Abstracts of the report are devoted to the study of the legal regulation of rest time of police officers in Ukraine.

Тезисы доклада посвящены исследованию правового регулирования времени отдыха сотрудников полиции в Украине.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; час відпочинку; время отдыха; rest time; поліцейський; полицейский; district police officers