Інформаційна взаємодія господарських судів з іншими суб’єктами правоохоронної системи України - Мандичев, Д. В.; Mandychev, D. V. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3(9), т. 2. - С. 125-127, 2015)
У статті досліджено поняття, рівні та форми інформаційної взаємодії господарських судів з іншими суб’єктами правоохоронної системи України. Охарактеризовано сутність інформаційної взаємодії господарських судів з іншими суб’єктами правоохоронної системи України; визначено та проаналізовано форми інформаційної взаємодії господарських судів з іншими суб’єктами правоохоронної системи України.

In the article we explored the concept, levels and forms of information exchange commercial courts with other law enforcement entities of Ukraine. The characteristic nature of information exchange commercial courts with other law enforcement entities of Ukraine; defined and analyzed forms of information exchange commercial courts with other law enforcement entities of Ukraine.

В статье исследованы понятие, уровни и формы информационного взаимодействия хозяйственных судов с другими субъектами правоохранительной системы Украины. Охарактеризована сущность информационного взаимодействия хозяйственных судов с другими субъектами правоохранительной системы Украины; определены и проанализированы формы информационного взаимодействия хозяйственных судов с другими субъектами правоохранительной системы Украины.
Information exchange commercial courts with other law enforcement entities of Ukraine
Информационное взаимодействие хозяйственных судов с другими субъектами правоохранительной системы Украины
Keywords: господарські суди; commercial courts; хозяйственные суды; інформаційна взаємодія; informative interaction; информационное взаимодействие; правоохоронна система; law enforcement system; правоохранительная система