Психологічна готовність до інноваційної діяльності у взаємозв’язках з факторами прийняття рішень у ситуації невизначеності в поліцейських - Мустафаєва, С. Е.; Mustafaieva, S. E. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 273-277, 2019)
Охарактеризовано явища психологічної готовності до інноваційної діяльності та прийняття рішень в ситуації невизначеності у розрізі професійної діяльності поліцейських.

The phenomenon of psychological readiness for innovative activity and decision-making in a situation of uncertainty in the context of the professional activity of police officers is characterized.

Охарактеризованы явления психологической готовности к инновационной деятельности и принятие решений в ситуации неопределенности в разрезе профессиональной полицейской деятельности.
Мустафаєва, С. Е. Психологічна готовність до інноваційної діяльності у взаємозв’язках з факторами прийняття рішень у ситуації невизначеності в поліцейських / Сабріна Ельшад кизи Мустафаєва // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 273-277.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; поліція; police; полиция; поліцейський; policeman; полицейский; психологічна готовність; psychological readiness; психологическая готовность; інноваційна діяльність; innovative activity; инновационная деятельность; прийняття рішень; decision-making; принятие решений