Психосоціальні фактори стресу працівників МВС України - Кожушко, Р. А.; Kozhushko, R. A.; Макаренко, П. В.; Makarenko, P. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9055-3287 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). — Харків, 2019. - С. 205-208, 2019)
Розглядається роль психосоціальних факторів стресу у професійній діяльності співробітників Міністерства внутрішніх справ України. Надані негативні фактори, що впливають на професійну діяльність.

The role of psychosocial stress factors in the professional activities of employees of the Ministry of Internal Affairs is considered. Negative factors influencing professional activity are provided.

Рассматривается роль психосоциальных факторов стресса в профессиональной деятельности сотрудников Министерства внутренних дел. Предоставлены негативные факторы, влияющие на профессиональную деятельность.
Кожушко А. Р. Психосоціальні фактори стресу працівників МВС України / А. Р. Кожушко, П. В. Макаренко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків, 2019. — С. 205 — 208.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; психосоціальні фактори стресу; професійна діяльність; психоемоційне напруження; психосоціальний стрес; психосоциальные факторы стресса; профессиональная деятельность; психоэмоциональное напряжение; психосоциальный стресс; Міністерство внутрішніх справ України; співробітники МВС; Министерство внутренних дел Украины; сотрудники МВД; psychosocial stressors; professional activity; psycho-emotional stress; psychosocial stress; Ministry of Internal Affairs of Ukraine; employees of the Ministry of Internal Affairs