Перспективи впровадження електронного розслідування у кримінальному процесі України - Чича, Р. П.; Chycha, R. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3267-2840 (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 401-402., 2020)
Розглянуто актуальні питання, пов’язані із запровадженням в Україні електронного кримінального провадження. Вказано на переваги електронного розслідування. А також на необхідність врегулювання у кримінальному процесуальному законодавстві низки особливостей його здійснення.

Current issues related to the introduction of electronic criminal proceedings in Ukraine were considered. The advantages of electronic investigation are indicated. And also on the need for regulation in the criminal procedure legislation and a number of features of its implementation.

Рассмотрены актуальные вопросы, связанные с введением в Украине электронного уголовного производства. Указаны преимущества электронного расследования. А также на необходимость урегулирования в уголовном процессуальном законодательстве ряда особенностей его воплощения.
Чича, Р. П. Перспективи впровадження електронного розслідування у кримінальному процесі України / Руслан Павлович Чича // Кримінальний процес та криміналістика сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 401-402.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; електронне розслідування; electronic investigation; электронное расследование; електронне кримінальне провадження; electronic criminal proceedings; электронное уголовное производство