Предмет та межі громадського контролю за діяльністю Національної поліції України - Василенко, В. М.; Vasylenko, V. M. (Актуальні проблеми правознавства. - 2017. - № 1 (9), т. 2. - С. 94-100, 2017)
Проаналізовано зовнішню та внутрішньоорганізаційну діяльність Національної поліції України. Визначено предмет та межі громадського контролю за діяльністю Національної поліції. Зроблено висновок, що під предметом громадського контролю за діяльністю Національної поліції України необхідно розуміти інформацію про зовнішню та внутрішньоорганізаційну діяльність органів, державних установ та закладів освіти як структурних елементів системи поліції та професійно-функціональної і службово-трудової діяльності їх персоналу за винятком тієї, що віднесена до службової і таємної, а також відомостей, що стосуються приватного та сімейного життя працівників названих органів, установ та закладів.

The author of the article has analyzed the external and internal organizational activities of the National Police of Ukraine. The subject matter and limits of public control over the activities of the National Police have been determined. It has been concluded that the subject matter of public control over the activities of the National Police of Ukraine should be understood as information about external and internal organizational activities of agencies, state institutions and educational institutions as structural elements of the police system, professional and functional, service and labor activities of their personnel except the one related to official and secret activities, as well as information concerning the private and family life of the employees of the indicated agencies, institutions and organizations.

В статье проанализированы внешняя и внутриорганизационная деятельность Национальной полиции Украины. Определены предмет и пределы общественного контроля за деятельностью Национальной полиции. Сделан вывод, что под предметом общественного контроля за деятельностью Национальной полиции Украины необходимо понимать информацию о внешней и внутриорганизационной деятельности органов, государственных учреждений и учебных заведений в качестве структурных элементов системы полиции и профессионально-функциональной и служебно-трудовой деятельности их персонала за исключением той, которая отнесена к служебной и секретной, а также сведений, касающихся частной и семейной жизни работников названных органов, учреждений и заведений.
The subject matter and limits of public control over the activities of the National Police of Ukraine
Предмет и пределы общественного контроля за деятельностью Национальной полиции Украины
Василенко, В. Предмет та межі громадського контролю за діяльністю Національної поліції України / Віктор Василенко // Актуальні проблеми правознавства. - 2017. - № 1 (9), т. 2. - С. 94-100.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; контроль; control; громадський контроль; public control; общественный контроль; предмет контролю; межі контролю