Організаційно-управлінські фактори в системі факторів сприяння існуванню та поширенню корупції в Україні - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Актуальні проблеми адміністративно-правової науки (до 95-річчя з дня народження Р.С. Павловського) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 26 верес. 2019 р. – Харків : Вид. дім «Гельветика», 2019. – С.135 – 138, 2019)
Розглянуто організаційно-управлінські фактори, що сприяють існуванню та поширенню корупції в Україні. Надано їх загальну характеристику. Organizational and managerial factors contributing to the existence and spread of corruption in Ukraine are considered. It general characteristics are given. Рассмотрены организационно-управленческие факторы, способствующие существованию и распространению коррупции в Украине. Представлена их общая характеристика.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; організаційно-управлінські фактори; организационно-управленческие факторы; organizational and management factors; фактори злочинності; факторы преступности; factors of criminality