Індивідуальна профілактика сутеренства та втягнення особи в заняття проституцією - Шевчук, Т. А.; Shevchuk, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0162-7011 (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2018. - № 2 (19). - С. 195-200, 2018)
У статті охарактеризовано заходи індивідуальної профілактики сутенерства та втягнення особи в заняття проституцією. Розглянуто основні напрямки цієї діяльності, її об’єкти, та елементи. Означено проблеми, які виникають в процесі здійснення індивідуальної профілактичної діяльності.

The article describes the measures for the individual prevention of pimping and the involvement of a person in prostitution. The main directions of this activity, its objects, and elements are considered. Mentioned problems that arise in the process of carrying out preventive activities.

В статье охарактеризованы меры индивидуальной профилактики сутенерства и вовлечения лица в занятие проституцией. Рассмотрены основные направления этой деятельности, ее объекты и элементы. Обозначены проблемы, которые возникают в процессе осуществления профилактической деятельности.
Индивидуальная профилактика сутенерства и вовлечения лица в занятие проституцией
Іndividual prevention of succession and intelligence of persons in prostitution
Шевчук Т. А. Індивідуальна профілактика сутенерства та втягнення особи в заняття проституцією / Т. А. Шевчук // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2018. - № 2 (19). - С. 195-200.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; индивидуальная профилактика; меры противодействия; вовлечение в занятие проституцией; сутенерство; проституция; individual prophylaxis; measures of counteraction; pimping; involvement in prostitution classes; індивідуальна профілактика; заходи протидії; сутенерство; втягнення в заняття проституцією