Попередження шахрайства і торгівлі людьми в кіберпросторі - Дубина, В. Є.; Dubyna, V. Ye.; Калякін, С. В.; Kalyakin, S. V. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 116-118, 2023)
Описані правила поведінки, що допоможуть запобігти шахрайствам і торгівлі людьми в кіберпросторі.

Rules of conduct that will help prevent fraud and human trafficking in cyberspace are described.

Описаны правила поведения, которые помогут предотвратить мошенничества и торговлю людьми в киберпространстве.
Keywords: торгівля людьми; шахрайство; попередження кіберзлочинів; Україна; кіберзлочинність; human trafficking; fraud; cybercrime; prevention of cybercrimes; Ukraine; торговля людьми; мошенничество; киберпреступность; предупреждение киберпреступлений; Украина