Кодифікація виборчого законодавства як один зі шляхів вдосконалення виборчого процесу в Україні - Ільницький, М. С.; Ilnytskyi, M. S. (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2017. - № 6, т. 4. - С. 248-254, 2017)
Розглянуто окремі положення і пропозиції щодо кодифікації виборчого законодавства в Україні, проаналізовано окремі проекти законодавства з питань удосконалення виборчого процесу. Прийняття Виборчого кодексу забезпечить цілісне уніфіковане законодавче регулювання підготовки і проведення виборів в Україні, сприятиме більш повній реалізації виборчих прав громадян, стабільності виборчого законодавства, дотриманню основних засад демократичних виборів, подальшому утвердженню демократії в Україні.

Some provisions and proposals on the codification of electoral legislation in Ukraine are considered, some draft legislation on improving the electoral process is analyzed. Adoption of the Electoral Code will ensure a comprehensive unified legislative regulation of the preparation and conduct of elections in Ukraine, promote fuller realization of citizens' voting rights, stability of electoral legislation, observance of the basic principles of democratic elections, further establishment of democracy in Ukraine.

Рассмотрены отдельные положения и предложения по кодификации избирательного законодательства в Украине, проанализированы отдельные проекты законодательства по вопросам усовершенствования избирательного процесса. Принятие Избирательного кодекса обеспечит целостное унифицированное законодательное регулирование подготовки и проведения выборов в Украине, будет способствовать более полной реализации избирательных прав граждан, стабильности избирательного законодательства, соблюдению основных принципов демократических выборов, дальнейшему утверждению демократии в Украине.
The codification of election legislation as one of the ways to improve the electoral process in Ukraine
Ільницький, М. С. Кодифікація виборчого законодавства як один зі шляхів вдосконалення виборчого процесу в Україні / Ільницький М. С. // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2017. - № 6, т. 4. - С. 248-254.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; виборчий процес; избирательный процесс; election process; виборче законодавство; избирательное законодательство; electoral legislation; кодифікація; кодификация; codification; вибори; выборы; election; засоби масової інформації; средства массовой информации; mass media