До проблеми класифікації адміністративних процедур в діяльності податкових органів - Костюк, Т. В.; Kostiuk, T. V. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1(16), т. 5, ч. 2.- С. 56-59, 2017)
У статті, на основі аналізу наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства України, запропоновано авторський підхід до класифікації адміністративних процедур в діяльності податкових органів, які запропоновано ділити за наступними критеріями: 1) в залежності від суб’єктів здійснення адміністративних процедур; 2) за напрямками діяльності податкових органів; 3) за функціональним змістом діяльності податкових органів.

The article, based on the analysis of scientific views of scientists and current legislation of Ukraine, proposes an author’s approach to the classification of administrative procedures in the activities of tax authorities, which are proposed to be divided according to the following criteria: 1) depending on the subjects of administrative procedures; 2) by areas of activity of tax authorities; 3) on the functional content of the activities of tax authorities.

В статье, на основе анализа научных взглядов ученых и норм действующего законодательства Украины, предложен авторский подход к классификации административных процедур в деятельности налоговых органов, которые предложено делить по следующим критериям: 1) в зависимости от субъектов осуществления административных процедур; 2) по направлениям деятельности налоговых органов; 3) по функциональному содержанию деятельности налоговых органов.
On the problem of classification of administrative procedures in the activities of tax authorities
К проблеме классификации административных процедур в деятельности налоговых органов
Keywords: класифікація; критерії; адміністративні процедури; податкові органи; classification; criteria; administrative procedures; tax authorities; классификация; критерии; административные процедуры; налоговые органы