Зарубіжний досвід використання адміністративної процедури для профілактики злочинів у сфері службової діяльності - Пабат, О. В.; Pabat, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9237-6344 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 158-164, 2009)
Досліджено зарубіжний досвід використання адміністративної процедури для профілактики злочинів у сфері службової діяльності. На підставі аналізу адміністративних процедур різних країн виділено окремі їх елементи, спрямовані на профілактику злочинів у сфері службової діяльності. Исследован зарубежный опыт использования административной процедуры для профилактики преступлений в сфере служебной деятельности. На основании анализа административных процедур выделены отдельные их элементы, направленные на профилактику преступлений в сфере служебной деятельности. Foreign experience of administrative procedure usage for crimes prevention in the sphere of official activity is researched. Separate elements of administrative procedure directed on crime prevention in the sphere of official activity are singled out on the basis of administrative procedures’ analysis.
Пабат О. В. Зарубіжний досвід використання адміністративної процедури для профілактики злочинів у сфері службової діяльності / О. В. Пабат // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 158-164
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; профілактика злочинів; профилактика преступлений; право на захист; право на защиту; оскарження; обжалование; Франція; Франция; France; Сполучені Штати Америки; Соединенные Штаты Америки; United States of America; США; Німеччина; Германия; Germany; Італія; Италия; Italy; Азія; Азия; Asia; Японія; Япония; Japan; профілактика злочинності; профилактика преступлений