Академічний плагіат - Власова, Д. О.; Vlasova, D. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 124-127, 2023)
Визначено, що академіֺчний плагіатֺ – це оприлюдֺнення (частково або повністֺю) науковиֺх (творчих) результֺатів, отриманֺих іншими особами, як результֺатів власногֺо досліджֺення (творчості) та/або відтворֺенняоп ублікֺованих текстів (оприлюднених творів мистецтֺва) інших авторів без зазначеֺння авторстֺва.

It is determined that academic plagiarism is the publication (in part or in full) scientific (creative) results obtained by other persons, as the results of their own research (creativity) and/or reproduction of recorded texts (published works of art) of other authors without specifying the authorship.

Определено, что академический плагиат – это обнародование (частично или полностью) научных (творческих) результатов, полученных другими лицами, как результатов собственного исследования (творчества) и/или воспроизведения опубликованных текстов (обнародованных произведений искусства) других авторов без указания авторства.
Keywords: плагіат; plagiarism; плагиат; академічний плагіат; academic plagiarism; академический плагиат; академічна доброчесність; academic integrity; академическая добродетель