Організаційно-правові аспекти взаємодії слідчого з органами та підрозділами в умовах воєнного стану - Піддубна, А. В.; Piddubna, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1244-2263 (Кримінальне судочинство: права людини під час дії надзвичайного або воєнного стану : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 18 листоп. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 81-84, 2022)
Розкрито організаційно-правові аспекти взаємодії слідчого з органами та підрозділами в умовах воєнного стану.

The organizational and legal aspects of the interaction of the investigator with bodies and units under martial law are revealed.

Раскрыты организационно-правовые аспекты взаимодействия следователя с органами и подразделениями в условиях военного положения.
Піддубна, А. В. Організаційно-правові аспекти взаємодії слідчого з органами та підрозділами в умовах воєнного стану / Піддубна Аліна Валентинівна // Кримінальне судочинство: права людини під час дії надзвичайного або воєнного стану : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 18 листоп. 2022 р.) / МВС України, Нац. акад. внутр. справ. – Київ, 2022. – С. 81-84.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи досудового розслідування; взаємодія; слідчі; розслідування кримінальних правопорушень; bodies of pre-trial investigation; interaction; investigators; investigation of criminal offences; органы досудебного расследования; взаимодействие; следователи; расследование уголовных правонарушений