Проблемні питання визначення суспільно небезпечних наслідків неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей - Шеремета, Р. Р.; Sheremeta, R. R. (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 8. - С. 245-252., 2014)
У роботі проаналізовані суспільно-небезпечні наслідки, як ознака об’єктивної сторони складу злочину, передбаченого ст. 137 Кримінального кодексу України, визначено межі істотної шкоди та інших тяжких наслідків.

In the research socially dangerous consequences were analyzed, as an objective feature of corpus delicti, provided by the article 137 of the Criminal Code of Ukraine. Limits of essential damage and other grave consequences were defined.

В работе проанализированы общественно опасные последствия как признак объективной стороны состава преступления, предусмотренного статьей 137 Уголовного кодекса Украины, определены границы существенного вреда и других тяжких последствий.
Шеремета, Р. Р. Проблемні питання визначення суспільно небезпечних наслідків неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей / Р. Р. Шеремета // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 8. - С. 245-252.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дитина; неповнолітні; суспільно небезпечні наслідки; істотна шкода; інші тяжкі наслідки; тяжкі наслідки; under-age; socially dangerous consequences; essential damage; other grave consequences; grave consequences; несовершеннолетние; общественно опасные последствия; существенный вред; другие тяжкие последствия; тяжкие последствия