Особливості нормативно-правового регулювання провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; Віталій Пчелін (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. - Вип. 6, т. 2. – С. 183-188, 2020)
Досліджено особливості нормативно-правового регулювання провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері гарантування безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі. Проаналізовано законодавчі положення, які визначають особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері гарантування безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі; встановлено недолікіи і прогалини нормативно-правового регулювання таких проваджень.

The peculiarities of normative-legal regulation of proceedings in cases of administrative offenses in the field of road safety guarantee, recorded in the automatic mode, are investigated. The legislative provisions that determine the features of proceedings in cases of administrative offenses in the field of road safety, recorded in automatic mode, are analyzed; identified shortcomings and gaps in the regulation of such proceedings.

Исследованы особенности нормативно-правового регулирования производства по делам об административных правонарушениях в сфере обеспечения безопасности дорожного движения, зафиксированных в автоматическом режиме. Проанализированы законодательные положения, определяющие особенности производства по делам об административных правонарушениях в сфере обеспечения безопасности дорожного движения, зафиксированные в автоматическом режиме; установлены недостатки и пробелы нормативно-правового регулирования таких производств.
Peculiarities of legal regulation of proceedings on administrative violations in the area of road safety, recorded in automatic mode
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; автоматична фіксація правопорушень; автоматическая фиксация правонарушений; automatic fixation of offenses; адміністративні правопорушення; административные правонарушения; administrative offenses; забезпечення безпеки дорожнього руху; обеспечение безопасности дорожного движения; road safety; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; regulatory and legal regulation; законодавство; законодательство; legislation; провадження у справах про адміністративні правопорушення; производство по делам об административных правонарушениях; proceedings on administrative offenses; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность