Сучасний суспільний дискурс щодо злочинності як спосіб її структурування (Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 302-304, 2021)
У тезах доповіді розглянуто сучасний суспільний дискурс щодо злочинності як спосіб її структурування.

In the theses of the report, the contemporary public discourse on crime is considered as a way of structuring it.

В тезисах доклада рассмотрен современное общественный дискурс относительно преступности как способ ее структурирования.
Московець, В. І. Сучасний суспільний дискурс щодо злочинності як спосіб її структурування / Валерій Іванович Московець // Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 302-304.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочинність; суспільний дискурс; структурування злочинності; преступность; общественный дискурс; структурирование преступности; structuring crime; crimes; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа