Безпечність та якість продуктів в Україні в умовах євроінтеграції: питання удосконалення законодавства - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Форум права. – 2017. – № 4. - С. 80–86, 2017)
Показано, що нормативно-правове забезпечення є одним із головних факторів, що обумовлює якість і безпечність харчових продуктів. Розглянуто законодавчі колізії деяких з базових для людини щодо безпечності харчових продуктів визначень – ключових термінів Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

It is shown that regulatory support is one of the main factors that determines the quality and safety of food. Legislative collisions of some of the basic definitions for human food safety are considered – key terms of the Law of Ukraine «On basic principles and requirements for safety and quality of food products».

Показано, что нормативно-правовое обеспечение является одним из главных факторов, которое обусловливает качество и безопасность пищевых продуктов. Рассмотрены законодательные коллизии некоторых из базовых для человека в отношении безопасности пищевых продуктов определений – ключевых терминов Закона Украины «Об основных принципах и требованиях к безопасности и качеству пищевых продуктов».
Безопасность и качество продуктов в Украине в условиях евроинтеграции: вопросы совершенствования законодательства
Safety and Quality of Products in Ukraine in Conditions of European Integration: Issues of Improving Legislation
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; харчові продукти; безпечність та якість харчових продуктів; європейська інтеграція; удосконалення законодавства; нормативно-правове забезпечення; пищевые продукты; безопасность и качество пищевых продуктов; европейская интеграция; усовершенствование законодательства; нормативно-правовое обеспечение; normative and legal guarantee; European integration; perfection of legislation; food safety and quality; food