Реалізація правоохоронної функції держави органами Національної поліції в умовах формування громадянського суспільства - Загуменна, Ю. О.; Zagumenna, Yu. O.; Юлія Загуменна (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 96-98, 2016)
Означені підстави до основних напрямків удосконалення взаємодії органів Національної поліції України та громадянського суспільства.

The reasons for the main areas of improvement of the interaction between the National Police of Ukraine and civil society are indicated.

Указаны основания к основным направлениям усовершенствования взаимодействия органов Национальной полиции Украины и гражданского общества.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; правоохоронна функція держави; правоохранительная функция государства; law enforcement function of the state; громадянське суспільство; civil society; гражданское общество