Національно-патріотичне виховання молоді в Харківському національному університеті внутрішніх справ - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/ 0000-0002-6898-964X (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 23-25, 2018)
Визначено мету та принципи національно-патріотичного виховання. Зазначено результати, які очікуються при запровадженні заходів із національно-патріотичного виховання курсантів, слухачів та студентів Харківського національного університету внутрішніх справ.

The purpose and principles of national-patriotic education are defined. The results expected from the implementation of measures with national and patriotic education of cadets, trainees and students Kharkiv National University of Internal Affairs.

Определены цели и принципы национально-патриотического воспитания. Указаны результаты, ожидаемые при введении мер по национально-патриотическому воспитанию курсантов, слушателей и студентов Харьковского национального университета внутренних дел.
Клочко, А. М. Національно-патріотичне виховання молоді в Харківському національному університеті внутрішніх справ / Анатолій Миколайович Клочко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 23-25.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харьковский национальный университет внутренних дел; національно-патріотичне виховання; national and patriotic education; национально-патриотическое воспитание; курсанти; cadets; курсанты; студенти; students; студенты; слухачі