Розробка комплексної системи захисту інформації та її оцінка основі матриці знань - Сенько, Д. В.; Senko, D. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 475-476, 2023)
Розглянуто питання розробки комплексної системи захисту інформації та оцінки рівня її ефективності на основі матриці знань, що передбачає створення комплексу заходів і технологій для захисту від загроз безпеці інформації.

The issue of developing a comprehensive protection system is considered information and evaluation of the level of its effectiveness based on the matrix of knowledge, which involves the creation of a set of measures and technologies to protect against information security threats.

Рассмотрены вопросы разработки комплексной системы защиты информации и оценки уровня ее эффективности на основе матрицы знаний, что предполагает создание комплекса мер и технологий для защиты от угроз безопасности информации.
Keywords: комплексна система захисту інформації; comprehensive information protection system; комплексная система защиты информации; матриця знань; matrix of knowledge; матрица знаний; безпека інформації; information security; безопасность информации