Напрями, методи та форми національно-патріотичного виховання курсантів і студентів у закладі вищої освіти МВС України - Федоренко, О. І.; Fedorenko, O. I.; Федоренко Олена (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). — Харків, 2019. - С. 19 - 21, 2019)
Розглянуто питання, пов’язані із національно-патріотичним вихованням курсантів та студентів. Показано можливості виховної роботи при здійсненні патріотичного виховання майбутніх офіцерів поліції. Розкрито зміст, напрями, методи і форми роботи із студентською молоддю у закладі вищої освіти МВС України.

Issues related to the national-patriotic education of cadets and students are considered. The possibilities of educational work in the implementation of the patriotic education of future police officers are presented. The content, directions, methods and forms of work with students in the institution of higher education of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine are disclosed.

Рассмотрены вопросы, связанные с национально-патриотическим воспитанием курсантов и студентов. Представлены возможности воспитательной работы при осуществлении патриотического воспитания будущих офицеров полиции. Раскрыты содержание, направления, методы и формы работы со студенческой молодежью в заведении высшего образования МВД Украины.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Вища освіта. Высшее образование. Higher education.; курсанти; студенти; національно-патріотичне виховання; курсанты; студенты; национально-патриотическое воспитание; cadets; students; national patriotic education