Дослідження впливу психофізіологічної стійкості та самоефективності на постдосвідне зростання військовослужбовців–учасників бойових дій - Олійник, В. О.; Oliinyk, V. O. (Забезпечення психологічної допомоги в секторі безпеки та оборони України: зб. тез доп. ІІІ Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ, 30 трав. 2024 р.). – Київ: ДНДІ МВС України, 2024. – С. 218-221, 2024)
Визначено вплив психофізіологічної стійкості та самоефективності на постдосвідне зростання різних груп військовослужбовців – учасників бойових дій.

The influence of psychophysiological stability and self-efficacy on the post-experiential growth of different groups was determined military personnel - participants in hostilities.

Определено влияние психофизиологической устойчивости и самоэффективности на постопытный рост разных групп военнослужащих – участников боевых действий.
Keywords: військовослужбовці – учасники бойових дій; постдосвідне зростання; психофізіологічна стійкість; самоефективність; military personnel - participants in hostilities; post-experience growth; psychophysiological stability; self-efficacy; военнослужащие – участники боевых действий; постопытный рост; психофизиологическая устойчивость; самоэффективность